За всички вече е добре известен факт, че парите са основен и най-силен извор на мотивация за Конър Макгрегър. ММА шампионът често говори за богатството си и прави пари по най-различни начини. 

Наскоро ирландецът бе арестуван в Маями след безобидно спречкване с фен, което сега използва като маркетингов трик, за да продава тениски. Истински шампион...

Конър Макгрегър отново е в ареста

Конър Макгрегър отново е в ареста

Имало е спречкване с фен в ранните часове

В деня на ареста Макгрегър пусна снимка в Instagram, на която носи тениска с щампа на заглавие от вестник и негова снимка от тренировка. 

Феновете му очевидно доста са харесали аутфита и тениската вече се продава в сайта на August McGregor - марка дрехи, която е тясно свързана с ирландеца.

Тениската струва 56 долара, като вече са останали само 2XL размери, защото останалите са били разпродадени. 

Конър Макгрегър, Proper Irish Whiskey и поредният скандал

Става ли за нещо уискито на Конър Макгрегър

Още едно разочароващо представяне на ирландеца

Тениски, уискита и арести са темите, които гравитират около името на ММА шампиона през последните месеци. Към момента Макгрегър търпи наказание, заради мелето, което се разрази след загубата му срещу Нурмагомедов през есента на миналата година.

Ще е интересно да проследим развитието му след шести април, когато наказанието пада и Макгрегър отново ще може да се бие в UFC.

Конър Макгрегър и как се сдобива със скъпи дрехи и коли

Как се сдобива със скъпи дрехи и коли Конър Макгрегър

Колкото повече пари имаш, толкова по-малко плащаш