В ранните часове на понеделник, 11 март, Конър Макгрегър е бил задържан от полицията в Маями, след като е имал спречкване с 22-годишен фен, предаде The Guardian.

Действието се е разиграло малко след пет сутринта, когато Макгрегър е напускал един от най-луксозните хотели в града, а фенът е чакал със снимащ смартфон отпред.

ММА шампионът е бутнал телефона от ръцете на младежа, няколкократно е скочил върху джаджата и след това си я е прибрал. Не се споменава дали ирландецът е бил под влиянието на алкохол или други субстанции.

Конър Макгрегър, Proper Irish Whiskey и поредният скандал

Става ли за нещо уискито на Конър Макгрегър

Още едно разочароващо представяне на ирландеца

Младежът, разбира се, е подал сигнал в полицията и вчера следобед Макгрегър е бил "закопчан" с обвинения за грабеж и криминално поведение.

Адвокатът на Макгрегър казва, че спречкването е било съвсем минимално и ирландецът е съдействал на органите на реда през цялото време. Назначена му е гаранция от 12 500 долара, което е смешна сума за звезда от ранга на Макгрегър.

През април изтича наказанието на шампиона от UFC, което той получи заради свадата с Нурмагомедов през октомври миналата година, и съвсем скоро ще може да се завърне в октагона.

Не се знае дали и как вчерашните изцепки ще се отразят на завръщането му.

Егото на Макгрегър е причината да не се бие със Сероне

Кой и защо нарече Макгрегър "примадона"

Ирландецът, който иска да е център на вниманието