Кралят на руската естрада завърши представянето на уникалния спектакъла "Я" у нас. Последната спирка на Филип Киркоров от турнето му в България беше снощи, 25 септември, в НДК в столицата.

Звездата беше с децата си Алла-Виктория и Мартин, както и с приятели, и се разходи из центъра на София преди изявата си вчера. Певецът показа на наследниците колко е красива София.

"Тази концертна зала е символ на моето детство и израстване. Бях зрител на много концерти, изнесени в тази зала от много големи български естрадни певци. Мечтал съм да имам концерт там" - призна Киркоров, цитиран от БГНЕС.

Новото шоу "Я" всъщност е подаръкът на изпълнителя за почитателите му. Още повече, че тази година той чества 50-годишен юбилей, макар да се чувства на 20, както призна още при пристигането си.

Мащабната продукция е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само като режисьор на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и на Селин Дион и Майкъл Джексън. В програма участват 80 артиста.

Филип Киркоров сподели и гурме вечеря с Васил Найденов, Камелия Тодорова и куп други звезди от българската естрада.

Снимка 314623

След зрелищния си спектакъл в зала 1 на НДК, той успокои адреналина с най-близките си приятели и децата си, в уютен ресторант до паметника на Патриарх Евтимий в столицата.

Руската звезда се зареди с вкусна храна заедно с Васил Найденов, Нели Рангелова, Драгомир Драганов, Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Камелия Тодорова.

Снимка 314625

Любезните домакини поднесоха авторска шопска салата, вариация от печени чушки и български разядки и телешко с манатарки.