Джордж Клуни навърши 56 години в звездна компания. Заедно със Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер той се разходи по река Темза. Именно супермоделът пусна забавния кадър в Instagram, като надписа: "Винаги можем да разчитаме на него за фотобомба!". 

Снимка 292927

Всъщност компанията е празнувала двоен рожден ден, тъй като и Ранди е навършил 55 години преди дни. По-рано през седмицата той публикува фото на подаръка, който е направил на Джордж. Името на общата им компания за текила "Касамигос" ("Дом на приятелите") е написано върху мънички бодита за бебчетата, които очаква скоро Клуни. Някъде към края на юни Амал Клуни се очаква да дари холивудската звезда с близнаци - момче и момиче.

Амал забранила на Джордж Клуни децата им да се казват Каса и Мигос

Амал забранила на Джордж Клуни децата им да се казват Каса и Мигос

Актьорът искал да кръсти наследниците си на фирмата си за текила

Снимка 292926

Ранди и Джордж са много близки приятели. Те прекарват две години в разработването на своята текила, а след това две години я пият, по думите на Ранди от негово скорошно интервю.

Те решили да вложат пари в бизнес начинанието да имат своя марка текила, след като започнали да поръчват над 1000 бутилки годишно от една дестилерия, разкрива съпругът на Синди.

Снимка 292925

Ето и кадър на двамата, които позират на купона за рождените им дни с чаша текила в ръка и огромна торта, подарена им лично от Амал Клуни.