Парис Джексън ще се превъплъти в образа на музикалната икона Мадона в нов биографичен филм, предаде БТА.

Снимка 291271

Наскоро Парис засне фотосесия, на която удивително прилича на младата Мадона 

С 19-годишната дъщеря на Майкъл Джексън са се свързали филмови продуценти, които са склонни да поверят ролята на одобрявана от Мадона кандидатка, след като певицата се изказа критично за филмовия проект в социалните мрежи.

Биографичен филм разгневи Мадона

Биографичен филм разгневи Мадона

Сценарият на лентата е написан без нейно съгласие

"Мадона е критично настроена към филма, но продуцентите се надяват в актьорския състав да бъде избрана кандидатка, която тя одобрява - заяви източник, цитиран от в. "Мирър".

Снимка 291269

"В момента се водят преговори с Парис Джексън. Ако тя склони да се включи в актьорския състав, това ще е голям успех за продуцентите, защото Мадона е голям неин фен."

Новината за Парис идва, след като кралицата на поп музиката разкритикува проекта, заявявайки, че никой няма право да разкаже историята на нейния живот. Мадона качи в Инстаграм стара своя снимка, под която написа "Никой не знае онова, което аз знам и съм преживяла. Само аз мога да ракажа своята история. Всеки друг, който направи подобен опит, е шарлатанин и луд."

Снимка 291268

От "Юнивърсъл" са придобили правата върху написания от Елиз Холандър сценарий "Русата амбиция", който представя усилията на поп певицата да запише първия си албум и ранните й проблеми с музикалния бизнес през 80-те години на миналия век.

Сценарият проследява също любовния живот на Мадона и достигането й до славата. 

Снимка 291267

"Русата амбиция" е дебютният сценарий на Холандър, която е работила заедно с режисьора Алехандро Иняриту над филма "Бърдмен", излязъл по екраните през 2014

Майкъл Де Лука, който е работил над лентата "Петдесет нюанса сиво", ще бъде продуцент на новия филм.

Снимка 291375

Източник: GettyImages

Доказателство, че Парис е една от новите звезди на Холивуд е присъствието й на тазгодишния Мет гала, на която е била поканена лично от шефката на Vogue Ана Уинтър