Фирмата LeNovelle Cake, ситуирана в индонезийската столица Джакарта, успя да се прослави по света със своите грандиозни торти. Най-впечатляващите в каталога определено са сватбените, които буквално достигат до тавана. А отличителната марка на тези произведения на изкуството е вниманието и към най-малкия детайл.

Снимка 344623

Източник: Facebook / LeNovelle Cake

Сякаш сюжети и ситуации оживяват изпод ръцете на умелите сладкари, успяващи да пресъздадат и най-смелите фантазии на бъдещите младоженци. Погледнати отблизо, по тортите има много, но и нищо излишно. Всяко нещо е на мястото си.

Снимка 344620

Източник: Facebook / LeNovelle Cake

Стартирайки от малка семейна пекарна, днес LeNovelle Cake приема все по-мащабни поръчки за проекти, които ни карат да се замислим как е възможно тази красота да се създаде, а след това да се изяде.

Снимка 344619

Източник: Facebook / LeNovelle Cake

Перли и скъпоценни камъни са само част от нестандартните продукти, използвани в направата на не една и две торти. А в друга запазена марка за фирмата се превръщат тортите с форма на замък.

Снимка 344622

Източник: Facebook / LeNovelle Cake

Точно както в къща на кукла Барби, и върху сладкарските произведения се възпроизвежда цял един нов свят, макар и минимализиран. Освен сватбени, LeNovelle Cake създават забавни и екстравагантни торти и за всевъзможни поводи.