Секс на плажа е не само име на алкохолен коктейл, но и на една от летните фантазии на мнозина. Ако сме пробвали това вълнуващо и на моменти екстремно преживяване, значи знаем кои са плюсовете и минусите. Но ако се каним да запомним лято 2018 с горещи преживявания край брега, ето няколко съвета за предотвратяване на възможно фиаско.

Прикритие

Сексът на плажа, както и на всяко друго обществено място, не влиза в графата със законни действия. Именно затова и адреналинът е по-висок, а споменът - незабравим. Но за да не прекараме няколко незабравими часа в ареста или да си тръгнем от морето с глоба за нарушаване на обществения ред, трябва да сме предпазливи.

Късните часове на нощта не ни гарантират, че няма някой да прекъсне палавите ни занимания. Но в този случай трябва да се молим да не е някой с униформа. Добри скривалища са скалите и дюните, а защо не и постовете на спасителите.

Снимка 366731

Източник: iStock

Времето

Топло, но не прекалено ветровито. Ако решим да се разхладим и разнообразим и във водата, трябва да е спокойна, за да избегнем рискови ситуации. Особено на тъмно. 

Дрехите

Разбира се, трябва да се свалят бързо и лесно. Ефирна рокля и липса на бельо под нея със сигурност се превръща в предпоставка за горещ секс на плажа. А и не само.

Хавлия / одеяло

Да се разгорещим върху самия пясък не е никак добра идея. Особено от женска гледна точка. Разбира се, изисква се предварителна подготовка, но бързо ще разберем, че си е заслужавало. В противен случай си гарантираме неприятно усещане и фиаско. Ако сме от по-притеснителните, може дори да се завием.

Снимка 366728

Източник: iStock

Позата

Мисионерската определено не е подходящ избор за този извънреден случай. По-добре да заложим на лъжички или ездачка, за да си гарантираме повече удоволствие и по-малко неудобство.

Продължителност

За разлика от други ситуации, тук гоним бързина и едновременен оргазъм. И това въобще не е невъзможно, имайки предвид адреналина, който със сигурност бушува в нас. А дългите любовни игри си ги оставяме за хотелската стая.

Горещ летен секс

Горещ летен секс

Да се почваме, а

И не трябва да забравяме, че сексът на плажа надали ще оправдае големите ни очаквания. Да, на снимки и по филмите изглежда супер възбуждащо, но действителността е малко по-солена, притеснителна и песъчлива.