По принцип в мастурбацията няма нищо лошо, дори много проучвания показват, че тя се отразява благоприятно на самочувствието и при мъжете, и при жените. 

Как се отразява липсата на секс на жените

Как се отразява липсата на секс на жените

Последствията от "сухия" период

Типичното указване на чест най-често се случва, когато сме се усамотили вкъщи. Разбира се, има и някои изключения. Те най-често се получават, защото имаме нужда от разнообразие и доза адреналин.

Ето и някои от най-странните места, на които жени са споделили в социалната платформа reddit, че са се самозадоволявали. 

В пробна

Снимка 328401

Източник: iStock

Тук, както и при останалите истории, не е ясно кога се е развило действието, но мястото е доста необичайно. Става въпрос за пробна на веригата магазини за дрехи Forever 21.

Анонимната потребителка на reddit споделя, че тъкмо е била закупила вибратор, и не е могла да устои до къщи, за да го изпробва. 

Секс? Кога да и кога не

Секс? Кога да и кога не

Сексуално образование за тийнейджъри

Приятел в нужда се познава

Снимка 328403

Източник: iStock

Но в случая не за секс. Действието се е развило по време на преспиване у приятел, с когото анонимното момиче е деляло едно легло. В малките часове на нощта тя се е събудила с неутолимото желание да се самозадоволи и решила да го направи, въпреки че приятелят ѝ е бил в едно легло с нея. В крайна сметка съседът по легло се е усетил какво се случва и предложил да ѝ помогне. 

Секс с непознат

Секс с непознат

Една от най-разпространените сексуални фантазии

В колата

Снимка 328404

Източник: iStock

Сексът в кола е доста често срещана практика, но мастурбирането по време на движение, вече спада към друга категория.

Последната потребителка, която ще ви представим, е споделила, че обича да се самозадоволява, докато шофира. По думите ѝ, когато е с рокля и не носи бельо, нещата се получават изключително лесно. Сега разбираме защо всички щастливи шофьори са само с едната ръка на волана.