За женската логика и това какво искат жените се носят митове и легенди, шеги и подигравки от години, вероятно и векове. И когато говорим за интимно общуване, има няколко неписани правила за това как най-лесно можете да разгневите и разочаровате представителка на нежния пол.

Основна грешка

Безспорно на първо място сред нещата, които ни вбесяват в леглото, е липсата на любовна игра. Разбира се, има моменти, в които на всеки му се иска да прави секс набързо и без особена предварителна подготовка. Но в 90% от случаите тя е задължителна.

Когато любовната игра периодично бива пропускана, това ни кара да се чувстваме нежелани. А оттам либидото моментално пада надолу. Все пак, ако сме в дълга връзка и сексът отдавна трябва да е преминал в любов, добре е това ясно да си личи.

Снимка 342342

Източник: iStock

Ние сме чувствителни същества, възбуждаме се не само от прекия физически контакт на половите органи. Желаем да бъдем докосвани и целувани навсякъде. Това гарантира и запомнящ се завършек, още преди вас. А след любовната игра знаем как да се отблагодарим.

Сигналите

Знаем, че не разбирате особено от намеци. Но ако искате да ви признаем за богове в леглото, трябва да разбирате езика на тялото ни. И самото ни тяло. Някои зони, като клитора, изискват допълнителна стимулация. Ако не знаете къде се напира той - голяма черна точка в актива.

Никак не е добра идея точно когато сме се развихрили, да решите да забавите темпото. И на вас няма да ви е приятно да ви развалим удоволствието точно преди оргазма, нали? Просто позволете жената да води, когато видимо има желание да го прави. Да, дори и да свършите по-бързо.

Снимка 342345

Източник: iStock

Загриженост

Тук отново говорим за познаване на езика на тялото. Ако стигнем до оргазъм, вие със сигурност ще разберете това. И не по престорените ни викове и крясъци, а по конвулсиите.

Затова ако постоянно ни питате дали сме стигнали до края, за да знаете вие да приключвате, най-много да си отнесете някой шамар. Е, добре, най-много нито един от двама ни да не свърши. Никой за никъде не бърза и пришпорването е напълно излишно.

Порното

Знаем, че гледате, дори и да отричате. И не, няма да ви линчуваме за това. Всички нови проучвания сочат, че всъщност ние, жените, гледаме все повече филми за възрастни.

Снимка 342346

Източник: iStock

Но няма да приемем да ни третирате като героиня от порно филм. Или поне не всеки път. Не сме съгласни и вашите соло преживявания да влияят на нашите общи.

Най-вероятно няма да се навием, колкото и да ни увещавате за домашно видео. Ние може да не се превърнем в актриси от розов филм, но вие лесно може да станете наши бивши.

Обичайното, моля

Мисионерската е хубаво нещо, ако се практикува веднъж месечно. Както вие казвате, че не обичате жената да бъде дърво в леглото, така ние можем да кажем същото. Не искаме винаги да сме отдолу и да нямаме възможност за изява.

Снимка 342347

Източник: iStock

Дори да се стряскате от книжката Кама Сутра, сякаш сме ви показали учебник по висша математика, добре е да не бъдете такива традиционалисти щом се отнася до позите. А и не само. Експериментите са онова пламъче, което поддържа огъня на желанието. Не го поливайте със студена вода, моля!