Всеки има свой собствен начин на поведение в леглото, но някои навици диктуват оплакванията, които мъжете имат от жените, и обратно. Вижте някои от грешките, които мъжете допускат по време на секс, и какво повечето жени искат отчаяно да променят.

Пипни ме тук

Ако ги сравняваме, клиторът е много по-сложно устроен от пениса, много по-чувствителен - също. Като се отдават на страстта по време на секс, мъжете не осъзнават какво точно правят с тази толкова фина струна. Трябва да запомнят, че грубото отношение с пръсти не е нещо, което се харесва на жените.

Снимка 343979

Източник: iStock

Да си поиграем

Жените обичат любовната игра толкова, колкото и всяка друга част от секса, а мъжете много често я подценяват и пренебрегват.

Пляскането

Знаем, че то е нещо, по което мъжете си падат, но и тук има ограничения. Не е препоръчително да се прекалява, тъй като не само боли, но често има и обратен ефект.

Тихо, тихо

Най-хубавата част по време на секс за жените е нежният шепот, дори и да са мръсни думички.

Снимка 343978

Източник: iStock

Ушите

Жените обичат заигравките с ушите, но и това си има мярка. Не бива да се дъвчат и лигавят прекалено, а леко да бъдат докосвани с език.

Всеки път нов номер

Често щом мъжете харесат нещо и се почувстват уверени в действието си, се фокусират само върху него, но пренебрегват всички останали подробности. А сексът е кумулативен акт, в който всеки детайл е от значение и трябва да бъде взет под внимание.

Нито дума

Както мъжете обичат да слушат стенанията на жените, така и жените имат нужда да чуят, че на мъжете им харесва това, което им се случва.

Снимка 343971

Източник: iStock

Върховните моменти

Това, че мъжът е достигнал върха, не означава, че и жената е стигнала дотам. Независимо колко сънлив се чувства той след най-горното стъпало, препоръчително е да вложи още малко старание, за да доведе и половинката там, където преди минути е бил той.

Колкото по-добре, толкова по-добре

Качеството има по-голямо значение за жените от количеството. Повечето мъже си мислят, че да правят секс два-три пъти на ден се харесва на жените, но всъщност от истинско значение за нежния пол е качеството на тези сексуални заигравки.