Порното е едно от най-търсените неща в глобалната мрежа. Сайтовете с подобно съдържание не спират да бележат ръст на посещаемостта, а социалните мрежи постоянно се борят с нецензурното съдържание.

Порно клипчета превърнаха много известни личности в това, което са днес. Да се заснемеш в леглото и след това целия свят да те види, преди години се използваше както за наказание за бивши, така и като пряк път към славата. Но и тази мода се изчерпа.

Гледането на порно вече не е мъжко занимание

Порно еманципация

Какво гласи статистиката

А това доведе до нова - фалшивото порно. Всъщност, то си е съвсем истинско откъм действия, извършвани от главните действащи лица. Но самите те не са реални. Става дума за компютърна манипулация, благодарение на която ликът на даден човек се поставя върху този на порно актьора.

Така за отрицателно време в интернет бяха генерирали палави видеа уж с участието на звезди като Ема Уотсън, Натали Портман, редица актриси от Game of Thrones, Кейт Мидълтън, Мишел Обама, Иванка Тръмп и дори самият американски президент. Надали последното мнозина изгарят от желание да видят, но това е друг въпрос.

Порно сайтовете се обявиха срещу инвазията на фалшивото порно след вълната от недоволство, която се надигна в последните дни. А бизнесът отговори подобаващо и с нюх за печалба.

Снимка 338774

Източник: Youtube

Reddit предлага на желаещите да създадат клип с еротично съдържание, в което може да се превърнем в главно действащо лице, предоставяйки само своя снимка. Заплащането е в биткойни. Разбира се, може да направим и мръсен номер на някого. Често се използва и за сбъдване на сексуални фантазии, макар и виртуално, пише BBC.