За много хора тренировките са важна част от ежедневието. За други пък - са цялото им ежедневие. Но от която и група да сме, следенето на постигнатите резултати е от приоритетите на всеки активно спортуващ човек.

Xiaomi Mi Band 4 - всичко, което искаме от смарт гривна

Всичко, което искаме от смарт гривна

Новата джаджа на Xiaomi е супер евтина и супер готина едновременно

Колко крачки са изминати и за какво време; колко калории са изгорени и колко висок е бил пулсът - все въпроси, на които фитнес гривните дават лесен и бърз отговор. А така правят и нещо много повече - изграждат и очакванията, които всеки спортуващ може да има за резултатите от тренировката този път, този ден, този месец.

В момента изборът на фитнес гривна на пазара е доста голям, но според официалния профил на Xiaomi в Twitter, Mi Smart Band 4 е най-продаваният подобен отчитащ спортен аксесоар.

Твърдението на китайския производител се базира на проучване на Canalys, което обхваща периода от третото тримесечие на 2019 г. до първото на 2020 г.

Конкретни стойности като продажби не са посочени, но не се изненадваме от този резултат, защото през последните години фитнес гривните на Xiaomi се радват на сериозен интерес - и заради функционалности, и заради ценови диапазони.

Xiaomi Mi Band 5 - спецификация, цена и дати на продажба

Всичко за новата Xiaomi Mi Band 5

В Европа от този месец

Тези новини идват и малко след като Xiaomi обявиха пускането на Mi Band 5. Към момента новият модел на фитнес гривната се продава само в Китай, но очакванията са скоро да стане достъпна и на европейския пазар.