Представянето на най-новото попълнение в асортимента на Samsung - Galaxy S9, се очаква да се случи през февруари 2018 г., което съвпада и с провеждането на Олимпийските игри. 

Какво да очакваме от Samsung Galaxy S9

Какво да очакваме от Samsung Galaxy S9

Очаква се телефонът да бъде представен през февруари

От компанията обявиха, че по случай зимните Олимпийски игри, които ще се проведат в ПьонгЧанг, ще пуснат лимитирана серия смартфони - PyeongChang 2018. Телефоните ще бъдат от модела Galaxy Note8 и от тях ще бъдат произведени ограничено количество, което ще бъде раздадено на всички олимпийски състезатели и техните лагери. 

Снимка 336984

Източник: news.samsung.com

Телефоните, създадени със специален дизайн за игрите в ПьонгЧанг, ще имат полирано бяло задно стъкло, което да бъде в тон със зимния характер на Олимпиадата. 

Снимка 336985

Източник: news.samsung.com

Скритото послание зад логото на олимпйиските игри

Какво означава логото на олимпйиските игри

Каква е символиката и защо има толкова много цветове

Снимка 336990

Източник: news.samsung.com

Samsung създаде и специално приложение за смартфон, посветено на игрите - PyeongChang 2018. С неговата помощ всички фенове на зимните спортове ще могат да следят какво се случва на Олимпиадата в реално време и да получават последните новини около случващото се в Южна Корея, както и за Параолимпийските игри. 

За предходните Олимпийски игри в Рио от компанията отново зарадваха състезателите с лимитирана серия телефони, а феновете - със специално приложение.