През лятото ни е прекалено топло, за да заспим. През зимата пък мръзнем, докато успеем да се сгреем под дебелите завивки. А ако с половинката ни имаме различни усещания за температурата, то драмата е още по-голяма.

Според изследване на производителя, близо половината от двойките имат проблем с температурата в спалнята. А борбата за дистанционното на климатика или постоянното спиране и пускане на печка или вентилатор не води до нищо добро.

Снимка 375822

Източник: Facebook / BedJet

И за подобен голям проблем си трябва кардинално решение. На пръв поглед може да ни изглежда малко странно, но звучи обещаващо. 

BedJet e уред, който се грижи за поддържането на оптималната температура под завивките. А най-хубавото е, че има и версия, в която може да охлажда едната половина на леглото, докато затопля другата. Мир и разбирателство, постигнати с преграда по средата.

Снимка 375823

Източник: Facebook / iPhoneness

Можем да го наричаме и уред за създаване на комфорт. Работи с въздушна струя и се контролира с дистанционно или приложение за смартфон, както повечето модерни джаджи, които навлизат в ежедневието ни.

С него избираме дали BedJet да духа на топло или на студено под завивките. А настройките можем да променяме лесно по всяко време на нощта.

Снимка 375824

Източник: Facebook / Honest Mattress Reviews

Основната част на уреда доставяме на земята до леглото, а тръбата с накрайника, през която излиза въздухът с желаната от нас температура - в края на леглото.

Можем да си закупим и специален чаршаф, в който да поставим накрайника, за да се разпространи струята бързо по цялото легло (или само в едната половина).

5 причини да оправяме леглото всяка сутрин

5 причини да оправяме леглото всяка сутрин

Мотивация, за да се преборим с мързела

BedJet ни звучи като добра инвестиция, въпреки че, в зависимост от версията, ще трябва да се разделим с около 750 долара. Друго предимство е, че през зимата е много по-добре само под завивките да ни е топло, а не в цялата спалня.