Продукти (за 4 порции):
250 г. сирене маскарпоне (или заквасена сметана)
1/2 ч.ч. течна сметана
2 с.л. коняк или сладко шери
2 с.л. разтворимо кафе
1/4 ч.ч. захар
1 1.2 ч.ч. горещо мляко
250 гр. бишкоти
2 с.л. какао

Приготвяне:
Разбива се сметаната със захарта и се прибавят сиренето и коняка.

В млякото разтваряте кафето. Вземате една трета от бишкотите и ги потапяте за кратко в полученото капучино. Подреждате ги в квадратна тавичка.

Отгоре слагате 1/3 от крема.

Слагате още два реда напоени бишкоти с отгоре крем.

Поръсете с какао и сервирайте охладено.

 Ако все пак предпочиташ някой друг да ти приготви Тирамису от тук можеш да си поръчаш наготово.