Откриването на градината на „Буда бар Приве" в „Кемпински - хотел - Зографски" ще се състои на 18-ти юни от 20 часа. Събитието ще протече сред уникалната атмосфера на прочутото езеро, в което плуват рядко срещани риби и птици. Специално за повода е организирано и японско ревю.

Петзвездното заведение ще разположи своите беседки върху тревната площ на градината, около езерото, а барът ще бъде изнесен на открито. Освен екзотичните коктейли, с които „Буда бар Приве" ще предложи на своите посетители, те ще могат да се насладят на най-доброто суши у нас, приготвяно от главния готвач Петър Михалчев, завърнал се току-що от специализация в Япония.

Кухнята на „Буда бар Приве" ще работи 24 часа в денонощието, а храната ще бъде приготвяна пред очите на кулинарните ценители. Всяка вечер след 22 часа ще стартира парти, което няма да има времеви граници и музикални ограничения.

Всеки гост ще може да наблюдава на масата си живи декоративни златни рибки. Специалисти прогнозират, че 140-тте места на заведението ще бъдат заети непрекъснато, още повече, че в услуга на гостите е и огромният паркинг на „Буда бар Приве" на бул. „Джеймс Баучер".