Откриването на петзвездното заведение протече сред уникалната атмосфера на прочутото езеро на „Кемпински-хотел-Зографски", около което е разположило своите беседки. Барът, изнесен на открито, предлагаше маркови напитки на гостите до малките часове на нощта.
Освен с екзотичния екстериор, „Буда бар Приве" очарова с най-доброто суши у нас, приготвяно от главния готвач Петър Михалчев, завърнал се току-що от специализация в Япония. Атрактивни хостеси-гейши посрещаха гостите на откриването на новото заведение на Петър Лашов.
Прелъстителната кухня на заведението ще работи 24 часа в денонощието, а храната ще бъде приготвяна пред очите на кулинарните ценители. Всяка вечер след 22 часа ще стартира парти, което няма да има времеви граници и музикални ограничения. Специалисти прогнозират, че 140-тте места на заведението ще бъдат заети непрекъснато, още повече, че в услуга на гостите е и огромният паркинг на „Буда бар Приве" на бул. „Джеймс Баучер".