Лятото – най-чаканото време в годината. Галещ бриз, златен пясък, слънце, което, залязвайки хвърля своите отблясъци върху романтичното море. Време за лятна любов, незабравими партита, които завършват с изгрева – свобода и страст, която те кара да се усмихваш.

Това лято, звездите ще блестят най-ярко на 28 юли в Bedroom Beach Club в Слънчев бряг. Модата, прическата и вечният сексапил са водещи в  грандиозното лятно шоу, което ще насити нощта с  блясък, лукс и вихър от емоции. Вдъхновени от свободата и призванието да творят красота Luben Nikolov Luksor club fashion show и Sexy Hair ще представят Midnight Seduction, което ще изненада всеки, избрал да се докосне до магията на сексапила. Той е навсякъде около нас, трябва само да бъде показан.

Снимка 245426

Midnight Seduction ще представи неустоими изкушения, настроение, секси прически, стил и обаяние. Талантливият стилист Любен Николов, за пореден път ще демонстрира творчество, креативност и иновация, показвайки новите модни тенденции в косите по свой уникален и нестандартен начин. „Човек е свободен да бъде себе си и да покаже душата си. Дивото и различното живее във всеки от нас, но трябва да имаш смелост да го разкриеш” - споделя гуруто в прическите. Чрез своето изкуство той разкрива свободата и силата, която се крие във всеки един от нас.

Уникалните облекла на световния бранд PHILIPP PLEIN ще допълват тази секси картина. Марката се отличава благодарение на своите творения за хора, които по интуиция избират необикновените неща в живота. Движещата сила е човешкото вдъхновение и креативност, с цел да се определят тенденциите, а не да се следват. Тази силна вяра е проправила пътя на днешната международна лайфстайл марка. Всички колекции могат да се разглеждат като произведения на изкуството и засвидетелстват благородство и съвършенство. Те са оригинални, често провокативни, но винаги луксозни. PHILIPP PLEIN FASHION е трибют към модните индивидуалисти, които копнеят да осъществят вътрешните си желания. Защото животът е твърде кратък, за да бъде незначителен.

Снимка 245425

Николета Лозанова ще бъде “черешката на тортата” на незабравимото изживяване, за което ще се говори дълго след това. 

Едни от най-креативните, продуктивни и обичани хип-хоп артисти на българската музикална сцена - Pavell & Venci Venc, също ще се включат със свои изпълнения в невероятното модно шоу.

Плеяда от звезди и лукс ще омагьосат мястото, където всеки иска да бъде. Цялата тази приказна обстановка ще се допълни от запомнящи се танцови спектакли, танци на копринени люлки и красива еротика, която ще спира дъха.