Не всички можем да си позволим пълно обновяване на гардероба с настъпването на новия моден сезон. Затова е добре да планирате няколко ключови покупки, които да обновят стила ви. А и нищо чудно да имате някои от топ аксесоарите за зима 2017-2018 на закачалките си.

Zara

Zara

Палто с мъжка кройка

Подобна класика никога няма да ви е излишна, независимо от тенденциите. Може да го носите с по-строги бизнес тоалети, но и да му придадете женственост с рокля до коляното и високи ботуши. Любимото ни е съчетание е с прав класически панталон и спортни обувки.

Acne Studios

Acne Studios

Боти със солиден ток

Актуални са в последните няколко сезона и е възможно вече да ги носите. Освен че ви дават нужната стабилност за мокро и хлъзгаво време заради тока, моделът е подходящ за всякакви комбинации - панталони, поли, по-елегантен или по-небрежен стил.

Burberry

Burberry

Пуловер с поло яка

Плетивата са големият хит на този сезон, а високите яки се завърнаха след дълги години в забвение. Не само ще ви бъде топло с тях, но и ще може да ги комбинирате по различни начини.

H&M

H&M

Скини джинси

Почти сме убедени, че вече ги имате в гардероба си, може би дори в няколко варианта. Тесните джинси продължават да са актуални и ще стоят чудесно със споменатите плетива.

Stuart Weitzman

Stuart Weitzman

Ботуши над коляното

Чизмите вече не са привилегия само на смелите и авнгардни дами. Този сезон те са ботушът на сезона - велурени или от кожа, пъстри или в неутрални тонове, на ток или равни - каквито и да изберете, няма да сбъркате.

Mango

Mango

Широки ¾ панталони

Или кюлоти, ако предпочитате. Коварни за носене, но изключително елегантни, ако успеете да ги съчетаете правилно. Препоръчваме да се носят с боти на висок ток.

Moncler

Moncler

Пухенка

Топлото яке с пълнеж от пух вече не е запазено само за ски пистите и свободното време. Спокойно може да го разходите и из града - модните повели на сезона го позволяват.