След титлата "Мис България", следващата най-желана от дамите е Miss Playmate. Николета Лозанова се превърна в емблема на този конкурс и са хиляди мераклийките, които искат да имат нейната популярност.

Тази година по регламент, участничките, които ще достигнат до финал, ще бъдат селектирани чрез три регионални предварителни кастинга, които ще се провеждат при "закрити врати" от 15:00 в Planet club, както следва: 19.11- Варна, 25.11 - Пловдив, 26.11 - София. След всеки от тях пък, от 22:00 ч. ще се провежда PLAYMATE PARTY с претендентките, които като такива ще направят своя дебют пред публика, а водещ в тези вечери ще бъде Любен Дилов - син. Всяко парти ще има приказна тематика, като варненското ще бъде "Алиса в страната на чудесата".

На 17 декември ще бъде официалното представяне на финалистките в 13-то фатално издание на конкурса, по същото време. Представянето ще е в Planet София.

Всяко едно от момичетата, явили се на предварителните клубни кастинги, има реален шанс за победата и спечелването на автомобил. Това ще им донесе - гарантирано участие в най-популярния български риалити формат, както и дългосрочни договори за участие в нов български сериал, да бъде модел на световно известни художници и артисти, да подпише договори с водещи модни къщи, договори за реклама с известни компании и импресарски агенции.

Същинският вълнуващия финал на "Playmate България 2016" ще се проведе на 2 февруари 2017-а и ще бъде излъчен по национална телевизия.

Снимка 263233