Манджите, които Катето Евро забърква в „Станция Нова", може да изглеждат вкусно пред камерата, но всъщност качеството им е доста съмнително. Това издават хора от екипа на предаването, които стават свидетели на производствения готварски процес.
По думите им актрисата имала навика да използва продукти от собствената си кухня, залежали в хладилника. Когато Катето била обхваната от липса на вдъхновение, тя правела ревизия на изостаналите в хладилника неща и за да не ги хвърля, просто ги оползотворявала в „Станция Нова".
Звездата от „Оркестър без име" не се притеснявала от качеството на ястията, защото дали миришат лошо или не, нямало как да се усети през екрана. Най-често Катето използвала масла и майонези с изтичащ срок на годност или позавехнали подправки, забравени на терасата й. Когато го правела обаче, тя предупреждавала операторите да не пробват манджите, ако не искат да хванат разстройство или да имат други болежки, разучи „Уикенд".