Новият интернет идол се нарича Джорджано. Неговите аматьорски клипове на песни са гледани в YoTube дори повече от тези на вървежни фолкпевици.

28-годишният младеж от Стара Загора e сензация за стотици тийнейджъри от цялата страна, които непрекъснато споделят клиповете му във Фейсбук - къде с възхищение, къде с чиста подигравка.

Джорджиано, чието истинско име е Мирослав, се самоснима с телефон и сам пише текстовете на песните си. Най-големият му хит е "Отиваме на купон", гледан над 370 хиляди пъти.

Пред Антон Хекимян в "Тази сутрин" Джорджано признава, че пее "средно".

"Тия дето пишат, че не мога да пея - ще им кажа да си променят начина на мислене", ядосва се певецът на хейтърите, които коментират клиповете му.

"Има много хора, които нямат музикално образование, а пеят, има и такива, които имат, но хората не ги харесват. За мен си мисля, че мога средно да пея. Песните са ми много добри, някои са отлични.", хвали се заралията с дамски маниери.

Той твърди, че от малък искал да се занимава с музика, но се случило така, че не учил пеене. Завършил е професионална гимназия за туризъм, с профил готварство, но не работи по специалността си, а по профила си в интернет.

Феновете вече го разпознават и непрекъснато му звънят по телефона.

"Ето пак фенове звънят. От Фейсбук някъде ми намират телефона и звънят през два часа. Казват ми, че много ме харесват и да им изпея "Отиваме на купон", оплаква се от народната любов певецът.

Той определя себе си като много срамежлив и избягва всякакво медийно внимание. /Lifestyle.bg