В осмия епизод на документалната реалити поредица по БНТ1 „Животът на другите" актрисата Александра Сърчаджиева ще влезе в ужаса на професионлната кухня.

Всички неприятни спомени на Алекс са свързани с кухнята, а мисълта за готвене я потиска и я кара да се чувства зле. За нейна голяма радост мъжът, с който живее - Иван Ласкин, готви страхотно и й спестява времето в кухнята.

Станислав Котев е главен готвач, майстор на кулинарното изкуство и истински деспот в кухнята. Работата е неговият живот и в нея той не допуска никакви компромиси. За него присъствието на Алекс е едновременно интересно и странно, но очакванията му  определено са високи.

В предаването само след няколко дни напълно начинаещата в готвенето актриса, ще трябва да покаже - какво е научила от Станислав пред истински клиенти, които ще дадат своята оценка за кулинарните й умения.

Алекс не успява да блесне с кулинарни заложби пред новите си колеги, но определено се превръща в център на внимание. След като смайва мъжете в кухнята с нестандратните си хрумвания, дамата ги кара направо да се изчервят с умението си да се оригва.

След поредица от неуспешни опити за изява в кухнята, картофеното пюре се оказва първата печеливша карта за Александра Сърчаджиева, макар и казано с половин уста, тя ще получи признанието на Станислав.