„Егмонт” издава „До този мъж”, третата и финална книга в горещата романтична поредица от американската писателка Джоди Елън Малпас. Романът, част от романтичната линия „Уо” на „Егмонт”, вече може да се открие в хартиен и електронен формат.

Сюжетът...

Имението – мястото, където започна любовната им афера – се изпълва с гости за събитието, което би трябвало да е най-щастливият ден за Ава и Джеси. Тя е приела, че никога няма да усмири страстта му, а и не иска.

Любовта им е дълбока, връзката им е силна, но точно когато Ава решава, че най-накрая е преминала отвъд защитната стена на Джеси, се пораждат още въпроси, които я карат да се замисли наистина ли го познава. Той знае прекалено добре как да я доведе до пределите на екстаза… Но дали няма да я докара и до ръба на отчаянието?

За да може младата жена да остане завинаги до този мъж, са нужни трудни признания...

Джоди Елън Малпас е родена и израснала в Нортхамптън, където живее със семейството си до днес. Работи в строителния бизнес дълги години. През 2012 г. публикува „Този мъж” като е-книга и останалото е история.  Романът оглявава класациите на New York Times и Sunday Times и й печели верни читатели от цял свят. Днес творбите й са преведени на над 20 езика.

Снимка 236749