"Дойдох, видях, победих." Точно това може да се каже, че направи и последният филм на Marvel "Отмъстителите: Война без край". И макар в него да видяхме цяла плеада от супергерои, сякаш някой ни липсваше... Да, говорим за Дедпул.

"Отмъстителите: Война без край" разби всички рекорди

"Отмъстителите: Война без край" разби всички рекорди

Супергероите на Marvel са на върха

След премиерата на "Война без край", самият Райън Рейнолдс сподели писмо, в което се вижда, че героят му е искал да бъде част от филма, но е бил отхвърлен от Тони Старк

На снимката, публикувана в социалните мрежи, се вижда отговорът на Железният човек на запитването от страна на Дедпул да се присъедини към Отмъстителите. 

Какво трябва да знаем за "Отмъстителите: Война без край"

Какво трябва да знаем за "Отмъстителите: Война без край"

Преди да гледаме филма

А той е доста лаконичен: "Не. Абсолютно не. Отиди да досаждаш на Професор Х. Не."

След толкова не-та в един отговор се предполага, че Рейнолдс и героят му са се отказали от това начинание, но дали е така. 

Както знаем, Дедпул, като комиксов герой, е част от вселената на Marvel. Правата за заснемане на филми с него обаче принадлежат на 20th Century Fox. И това е истинската причина, за да не го видим в компанията на Отмъстителите, просто защото филмите за тях се правят от друга компания - Disney. 

"Дедпул 2" с нов трейлър

"Дедпул 2" с нов трейлър

Райън Рейнолдс събира солиден отбор

След като обаче Disney вече притежават 20th Century Fox, в близко бъдеще нищо чудно да видим заедно и Дедпул, и Отмъстителите, и героите от Х-Мен. Но, време за чудене няма, защото премиерата на "Дедпул 2" е на 18 май.