Като заглавия знаем какво ни готвят Кевин Файги и Marvel Studios през следващите няколко години, но като съдържание идея си нямаме. А от видяното през последните 12 години знаем, че ще успеят да ни изненадат, дори да сме подготвени за всичко.

Marvel, Кевин Файги, Comic-Con в Сан Диего и всички продукции, които ще гледаме през следващите две години

Всички филми и сериали на Marvel през следващите две години

Кевин Файги хвърли доста бомби на Comic-Con в Сан Диего

Защото колкото и да сме подготвени май неочаквано баш всичко. Според The Direct, Doctor Strange in the Multiverse of Madness по такъв начин ще ни завърти главите, че направо няма да знаем откъде ни е дошло.

Сайтът се позовава на техния източник Даниел Ричтман, който твърди, че във филма Marvel ще ни покажат няколко различни вселени, в който любимите ни супергерои са изиграни от други актьори, а не познатите ни.

И в един от тези светове ще видим отново Тони Старк, но не Робърт Дауни Джуниър ще е в ролята, а Том Круз. Сега трябва да поемем дълбоко въздух и да се успокоим, защото информацията не е официално потвърдена и може да се окаже просто слух.

WandaVision, киновселената на Marvel и трейлър на първия сериал

Ето го и първият сериал на Marvel

Уанда и Вижън се завръщат

На нас обаче много ни се иска да е истина, защото ще бъде интересно да видим как актьорът ще се справи с ролята. Да не забравяме, че Круз беше спряган за нея преди Робърт Дауни Джуниър да я получи, а и с това си заглавие вторият самостоятелен филм за Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) може да отиде където си поиска.