Още миналата година, когато президентът на Marvel Studios Кевин Файги обяви, че благодарение на Disney+ ще видим и сериали, свързани с киновселената на Marvel, бяхме страшно развълнувани.

Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel

Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ тръгва тази есен и ни е подготвила много изненади

WandaVision беше част от първата порция обявени заглавия и именно този сериал се очакваше да дебютира първи. Заради пандемията обаче се отвориха много неясноти и, съвсем нормално, от студиото не казваха нищо.

Вчера, 20 септември, обаче решиха да пуснат трейлър на WandaVision, което ни дойде като гръм от ясно небе (но по хубавия начин). Честно казано, за нас това е по-скоро тийзър, защото от него буквално не се разбира почти нищо. Дори сме по-объркани от първолак на 15 септември.

Снимка 497079

Източник: Marvel

Единственото ясно нещо е, че част от действията ще се развиват след тези в "Отмъстителите: Война без край" (ако не и всички), защото се разбира, че Вижън (Пол Бетани) е мъртъв (помним как Танос (Джош Бролин) взе камъка от главата му).

Супербоул 2020, WandaVision, Loki, "Смъртта може да почака" и трейлърите, които видяхме

Големите изненади на Marvel и Супербоул 2020

Трейлърите валят като снега, който ни липсва

Но не съвсем, защото си изглежда доста жив и с Уанда (Елизабет Олсен) живеят щастливо. В един момент обаче разбират и че нищо не е такова, каквото изглежда...

В момента в главите ни се въртят един куп въпроси, защото наистина нищо не разбираме от видяното. Но пък май и това е целта, защото интересът ни се покачи поне двойно.

Снимка 497080

Източник: Marvel

И да, имаме някакви идеи за случващото се, но на този етап предпочитаме да си ги запазим за нас, защото са в сферата на догадките.

Все още не е ясно кога ще видим WandaVision в Disney+, като първоначалните очаквания бяха това да се случи към края на 2020 г. Нищо чудно обаче да почакаме до 2021 г.