Като фенове на супергероите няма как да не очакваме с нетърпение The Batman на Мат Рийвс с Робърт Патисън в главната роля.

Зоуи Кравиц, The Batman и защо актрисата не може да снима в условия на социална дистанция

Когато си Жената котка и много хора трябва да те докосват

На Зоуи Кравиц не ѝ е лесно

За момента знаем, че снимките още не са подновени, но пък остава надеждата, че скоро и това ще се случи. Но може би първо ще трябва да измислят как да облекат с костюма на Черната котка Зоуи Кравиц, без да се налага 10 човека да я пипат.

Докато чакаме снимките да започнат и около тях да се появи нещо интересно, разбираме, че се подготвя и сериал, базиран на филма.

Мат Рийвс

Източник: GettyImages

Мат Рийвс

Според Digital Spy, Мат Рийвс и Терънс Уинтър ("Престъпна империя") ще обединят усилия, за да създадат сериал за HBO Max.

Все още не се знае как ще се казва, но пък е ясно, че ще бъде spin-off (филм или сериал, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на The Batman.

Това означава, че в сериала Батман (Робърт Патисън) и всичко случило се във филма ще бъде взето под внимание. Засега от Warner Media са потвърдили, че сериалът ще се фокусира върху полицейското управление на Готъм и корупцията, която властва в града.

"Това е невероятна възможност не само да разширя визията за света, който създавам във филма, но и да го изследвам в дълбочина и детайли, които само подобен формат може да позволи", казва Мат Рийвс.

Робърт Патисън, The Batman и защо актьорът отказва да тренира за ролята на Батман

Защо Робърт Патисън отказва да тренира за ролята на Батман

Знае си своето този човек, и това е

Очакваме The Batman по кината от 1 октомври 2021, което означава, че едва ли ще видим сериала по-рано от 2022 г.