Президентът на Marvel Studios Кевин Файги упорито отказва да внесе повече яснота около бъдещето на киновселената на Marvel.

Marvel, Disney и колко филма със супергерои ще видим през следващите три години

Плановете на Marvel за следващите три години

Колко филма със супергерои ще видим до 2022 г.

Към момента знаем, че текат снимките на самостоятелния филм за Черната вдовица, както и че актьорският състав на The Eternals се увеличава.

Към момента обаче толкова. Има планове за създаването на сериали за някои от супергероите, които ще се влеят в съдържанието на Disney+, но нямаме представа дали те по някакъв начин ще бъдат обвързани с киновселената.

Черната вдовица, Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и кой нов герой ще видим във филма

Новият герой във филма за Черната вдовица

Наташа ще има сериозни проблеми

Чува се, че трябва да видим и втори филм за Черната пантера, но нищо повече. Добрата новина е, че ще има и четвърти самостоятелен филм за Тор.

Салма Хайек, The Eternals и ще стане ли актрисата супергерой на Marvel

Ще видим ли Салма Хайек като супергерой на Marvel

Определено ще бъде един от най-секси супергероите

След "Тор: Богът на гръмотевиците" (2011 г.), "Тор: Светът на мрака" (2013 г.) и "Тор: Рагнарок" (2017 г.) ще видим и още един филм за героя на Крис Хемсуърт.

Естествено, никой не казва кога да очакваме "Тор 4". Предполага се, че Крис Хемсуърт ще влезе отново в ролята. Единственото сигурно нещо е това кой ще режисира.

Теса Томпсън, Крис Хемсърт, "Тор: Рагнарок" и защо двамата са се целунали

Защо Теса Томпсън и Крис Хемсуърт са се целували

И защо не сме видели това

Според The Hollywood Reporter, това ще бъде Тайка Уайтити, който свърши много добра работа с "Тор: Рагнарок". Силно се надяваме, че Тор ще е отслабнал и няма да има нищо общо с това, което видяхме в "Отмъстителите: Краят", защото колкото и сладък да беше си искаме мускулите.