Ако трябва да бъдем честни, липсват ни комедиите, в които бяхме свикнали да гледаме Райън Рейнолдс. Като например "Предложението" (2009 г.) и "Размяната" (2011 г.), които сме гледали по няколко пъти (и няма да спрем да го правим).

Райън Рейнолдс, EXO и шегите на актьора, че няма да се прибере у дома

Защо Райън Рейнолдс ще изостави децата си

Актьорът отново ни забавлява

През последните години актьорът се насочи към екшън ролите и изостави на заден план сладникавите. Хубавото е, че дори в екшън филмите вкарва от неподражаемото си чувство за хумор.

Поредният пример е "Свободен играч", чийто първи трейлър беше пуснат на Comic Con Experience в Сао Пауло.

Гай (Райън Рейнолдс) е обикновен служител в банка. Дните му минават монотонно и напълно еднотипно, а насилието и престрелките са нещо обичайно - както и банковите обири. Един ден на Гай му писва и решава да разбере дали е способен на нещо повече от това да бъде жертва. 

Така той решава да излезе извън рамката и при поредния обир на банката, в която работи, се опълчва на бандитите. Дори убива един от тях, заради което се сдобива и със специални очила. А те му помагат да започне да вижда света... като игра.

Обстоятелствата срещат Гай с Мили (Джоди Комър) - една от създателките на играта, която също е влязла в нея с аватара Момиче Молотов. От нея той разбира, че всъщност е герой във видеоигра, с който не се играе, а Гай е просто масовка.

"Жената чудо 1984", Гал Гадот и първи трейлър на филма

Жената чудо си връща любовта на живота

Първият трейлър на "Жената чудо 1984" загатва доста неща

Мили Молотов се опитва да помогне на Гай, давайки му ценни съвети. Няма как да подминем сцената на мотора, когато си личи, че между Рейнолдс и Комър има страшна химия. Роля в "Свободен играч" има и Тайка Уайтити, на когото му бяха нужни само няколко секунди в трейлъра, за да ни зарази с енергията си.

Премиерата на "Свободен играч" е на 3 юли 2020 г.