От доста време очакваме някакво раздвижване около "Жената чудо 1984", защото определено имаме интерес към филма.

"Жената чудо 1984", тестовите прожекции на филма и как разочароваха хората

"Жената чудо 1984" вече разочарова

Тестовите прожекции не са минали добре

Чувствата ни станаха малко смесени след излизането на информации, че филмът няма да си струва гледането. Разбира се, ще му дадем шанс, защото всеки има право на мнение.

Вчера, 8 декември, както беше обещано, Warner Bros. зарадваха публиката на Comic Con Experience в Сао Пауло, а и всички нас, с първия трейлър на "Жената чудо 1984".

Добре помним, че действието в първия филм се развиваше през Първата световна война. "Жената чудо 1984", както се подразбира от заглавието, ще ни пренесе през 80-те години на миналия век.

Диана Принс (Гал Гадот) продължава да раздава правосъдие и пази в себе си спомена за една голяма любов - Стийв Тревър (Крис Пайн), която загуби в първия филм.

Във втория обаче той ще се върне към живота. Трейлърът, разбира се, не ни разкрива как това е възможно, но пък разбираме, че той наистина е бил мъртъв през всички тези години, защото светът, в който се озовава, му е напълно непознат.

"Жената чудо 1984", Педро Паскал и каква ще бъде ролята му във филма

Педро Паскал срещу Гал Гадот

Каква ще бъде ролята на актьора в "Жената чудо 1984"

Трейлърът ни показва и Барбара Минерва (Кристен Уиг), която в комиксите е близка приятелка на Диана, но в последствие се превръща в един от най-големите ѝ враговете - Гепардът.

Виждаме, разбира се, и основният злодей в "Жената чудо 1984" - Максуел Лорд (Педро Паскал), който ще го играе визионер, продаващ на хората мечти.   

Премиерата на "Жената чудо 1984" е на 5 юни 2020 г.