Можем да разчитаме на Netflix не само за качествени телевизионни продукции, но и за нетрадиционен подход към маркетирането им. Поредното доказателство - начинът, по който светът разбра кога ще е премиерната дата на втория сезон на Sex Education.

Супер свежият и забавен уж тийн сериал с участието на Джилиан Андерсън и Ейса Бътърфийлд стартира новия си сезон на 17 януари. Това научаваме от огромен графит в Лондон, на който са изобразени всичките му основни герои.

Според информацията на Netflix, в новите епизоди Отис (Бътърфийлд) продължава да развива "секс консултациите" си в училище, докато трябва да се справя със собствените си плътски пориви. В училището има епидемия от хламидия, което налага по-добро секс образование. Освен това пристигат и няколко нови съученици.

Връзката на Джийн (Андерсън) и Якоб (Микаел Персбранд) e разкрита и двамата трябва да решат как да процедират със семействата си. Мейв (Ема Маки) и Ейми (Ейми Лу Ууд) са най-добри приятелки, както и Лили (Таня Рейнълдс) и гаджето на Отис Ола (Патриша Алисън).

Сценарист на сериала е Лори Нун.

Премиерата на втори сезон на Sex Education е на 17 януари 2020 г. по Netflix.