"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" продължава да трупа милиони в бокс офиса, което е един от сигурните атестати, че ще видим и втори филм.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, бокс офисът и приходите на филма

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" завладя бокс офиса и хората

Скалата знае как се правят големи филми

Силно се надяваме това да се случи, защото смятаме, че филмът е доста свежо попълнение към франчайза на "Бързи и яростни".

Печелившата формула е сочната смесица от хумор и екшън сцени, разбира се. Точно в тази връзка, кечистът Роман Рейнс, който във филма играе един от братята на Люк Хобс, разказа интересна история от снимачния процес на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

В една от сцените, докато Люк Хобс (Дуейн Джонсън), цялото му семейство, Декард (Джейсън Стейтъм) и Хети Шоу (Ванеса Кърби) дават сериозен отпор на Черния Супермен - Брикстън (Идирс Елба), се е случил инцидент.

Хобс и братята му спретват самоанско посрещане на лошите, в което се бият с тях с голи ръце и с помощта на оръжия, които са семейни реликви и са далеч от модерни.

Роман Рейнс обяви, че страда от левкемия

Световноизвестният кечист, който спира да се състезава

Роман Рейнс се бори с коварна болест цели 11 години

В една от сцените Роман Рейнс (който наистина е братовчед на Скалата) е бил инструктиран да не хвърля оръжието си по време на битката, а само да се престори, че го прави.

По незнайни причини кечистът не е послушал какво му е било казано и е хвърлил оръжието си. И понеже е имало много хора, е ударил един от операторите в главата.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Джейсън Стейтъм, Ванеса Кърби и на какво се присмиват феновете

Какви подигравки отнесе "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Могат ли наистина Джейсън Стейтъм и Ванеса Кърби да бъдат брат и сестра

За щастие сериозни последици не е имало, но Рейнс определено трябва да внимава повече следващия път, ако има такъв.