Поредният месец от годината отлетя неусетно, но хубавото е, че се задава нов, който ще ни донесе нови емоции и преживявания.

Новите филми и сериали на Netflix през май

Новите филми и сериали на Netflix през май

Най-интересното е тук

Освен това, ще ни донесе и много нови филми и сериали за гледане, които коронавирусът не успя да засегне. Ето кои и са по-интересните заглавия в Netflix, които да гледаме през юни.

The Last Days of American Crime

Започваме месеца с доста интересен сюжет. Американското правителство е отчаяно от престъпността и тероризма, ето защо вади последния си коз от ръкава.

Властите планират да стартират излъчването на специален сигнал, който така влияе на хората, че на никой и през ум не му минава да извърши нещо незаконно.

Ето на това му се казва революционна идея. Трима престъпници обаче решават да обединят усилия и да извършват обира на века преди сигналът да бъде пуснат.

The Last Days of American Crime е в Netflix от 5 юни

Da 5 Bloods

Няма как да не включим в каквато и да е селекция филм, режисиран от Спайк Лий, а и този си е с доста интересен сюжет.

Da 5 Bloods ще ни срещне с четирима ветерани от войната във Виетнам, които години по-късно се връщат отново в страната, в която са воювали.

Но не просто, за да видят как се е променила и развила, а за да тръгнат по следите на скрито съкровище и на своя лидер (Чадуик Боузман), който така и не се е завърнал след войната.

Da 5 Bloods е в Netflix от 12 юни

A Whisker Away

Мио Сасаки е от онези момичета, които кипят от енергия и са дейни както в училище, така и вкъщи.

И като при всички момичета, Мио си пада по едно определено момче и прави всичко, за да бъде забелязана от него. Проблемът е, че нищо не дава резултат.

Мио разбира, че единственият начин да се сближи с момчето, е като се превърне в... котка. Това и прави, но в един момент трябва да избира дали да остане котка завинаги, или да си върне човешката форма..

A Whisker Away е в Netflix от 18 юни

Сред по-интересните заглавие през месец юни в Netflix са още 13 Reasons Why (5 юни), Spelling the Dream (13 юни) и Dark (27 юни).