Необичаният април вече отмина и ние вече гледаме с надежда към май. А той няма да бъде скучен, дори и да продължим да си седим вкъщи: нови филми и сериали в него - колкото искаме!

Новите филми и сериали на Netflix през април

Новите филми и сериали на Netflix през април

Когато не можем да излизаме навън, има решение

Както обикновено, Netflix ще изтърсят една торба с нови заглавия - да се оправяме. Ето какво грабна нашето внимание този път.

All Day and a Night

Когато примерът, даван от бащите, не е добър, синовете се опитват да не го следват, а да вървят по свой собствен път.

Джакор (Аштън Сандърс) е точно такова момче, което не иска да бъде като баща си (Джефри Райт). Затова и стои настрана от уличните банди и незаконните сделки.

Но когато разбира, че ще става баща, нещата се променят. Толкова, че от едната крайност Джакор отива в другата и се впуска в престъпния свят, от който е бягал толкова време.

All Day and a Night е по сценарий на Джо Робърт Кол ("Черната пантера"), участие има и Яя Абдул-Матийн II ("Аквамен").

All Day and a Night е в Netflix от 1 май

Hollywood

Холивуд винаги е било място, свързвано със сбъдване на мечти, слава и много пари. Лимитираният сериал пък ще ни върне в първите годините след Втората световна война, за да проследим опитите на няколко младежи да пробият в голямото кино.

Те са много различни един от друг, като всеки от тях притежава отличителни качества, с които и се надява да очертае своя път на големия екран. Дали ще успеят в този див, див Холивуд... 

Защото индустрията по онова време е гадно място. Всеки тук е оценяван и предпочитан заради пол, раса и сексуална ориентация. Всеки тук успява с талант на сцената или с талант в леглото, или с талант в лъжите и долните номера.

Hollywood е дело на Райън Мърфи ("Клуб веселие", 2009-2015 г.), а сред актьорите, които ще видим, са Джим Парсънс ("Теория за Големия взрив", 2007-2019 г.) и Холанд Тейлър ("Двама мъже и половина", 2003-2015 г.).

Hollywood е в Netflix от 1 май

Becoming

Съвсем нормално, като първа дама Мишел Обама доби голяма популярност. А точно колко голяма стана ясно, когато започна да промотира автобиографичната си книга Becoming ("Моята история. Мишел Обама", изд. Софт Прес, 29.95 лв.) в препълнените зали на повече от 30 американски града.

Becoming, Мишел Обама, Netflix и трейлър на документалния филм за промотирането на книгата ѝ

Животът на Мишел Обама след Белия дом

След книгата идва и документален филм

Документалният филм Becoming ще проследи именно този период от живота на Мишел Обама, като ще ни преведе през един увлекателен разказ за срещите, разговорите и споделените откровения между Първата дама и нейните (по)читатели. 

Becoming е в Netflix от 6 май

The Wrong Missy

В кариерата си Тим Морис (Дейвид Спейд) е успял мъж. В отношенията си с жените... не чак толкова. 

Един ден обаче Тим среща Мелиса. Умна, красива и забавна, тя е жената на живота му.

След случайната им среща той се престрашава да ѝ пише, за да я покани да прекара няколко дни с него на Хаваите. И тя приема, разбира се.

Проблемът е, че в самолета Тим разбира, че е писал на грешната Мелиса (Лорън Лапкус) и вместо жената на живота му, трябва да отиде на острова със съвсем различно момиче.

На нас специално само Лорън Лапкус ни стига, за да разберем ще гледаме ли този филм. Дори не е нужно трейлъра да гледаме, а само да видим нейна снимка. Всички комично-безумно-неудобни ситуации сами се навързват в главите ни.

The Wrong Missy е в Netflix от 13 май

The Lovebirds

По начало филмът трябваше да тръгне по кината в началото на април. Но заради коронавируса Paramount решиха да не рискуват и дадоха правата върху разпространението на филма на Netflix.

И няма лошо, защото ще бъде забавно. Една леко нестандартна влюбена двойка (Иса Рей и Кумейл Нанджиани) трябва да се бори не само за любовта, но и за свободата си, защото бива замесена в престъпление.

Те, разбира се, са невинни, но лошото е, че полицията подозира именно тях. Единственият им изход е да намерят отговорника за престъплението, за което са накиснати. А това ще ги вкара в много неприятности и забавни моменти.

The Lovebirds е в Netflix от 22 май

Space Force

Space Force е комедиен сериал, към който очакванията са доста високи. Причината е, че е продуциран от Стив Карел и Грег Даниелс - създателите на "Офисът" (2005-2013 г.).

И доста ще се смеем, защото сериалът ще проследи работата на Космическите въоръжени сили на САЩ, които Доналд Тръмп създаде през 2019 г.

Към момента няма трейлър и много информация, но знаем, че Стив Карел ще влезе в ролята на главнокомандващ на въоръжените сили.

Space Force е в Netflix от 29 май

Разбира се, през месец май в Netflix можем да гледаме и други интересни заглавия, сред които Get In (1 май), Medici (1 май), The Half of It (1 май), The Eddy (8 май) и така дългоочаквания втори сезон на Dead to Me (8 май).