Не сме и предполагали, че до главите ни ще дойдат времена, в които ще сме като герои от телевизионния екран - да си седим вкъщи със седмици в страх, че ако излезем навън и/или се срещаме с хора, ще се заразим с вирус, който може и да ни убие.

Новите филми и сериали на Netflix през март

Новите филми и сериали на Netflix през март

И този месец определено няма да се скучае

За да направим битието си малко по-леко и забавно, неминуемо прибягваме до гледането на филми и сериали.

Ето по-интересните заглавия, които ни готви Netflix през месец април.

Sunderland 'Til I Die

На феновете на футбола им е особено тежко, че всички първенства са спрени. Остава им единствено да гледат записи на мачове, селекции от избрани моменти и красиви голове.

Документалната поредица Sunderland 'Til I Die обаче идва в точния момент. Във втория сезон ще продължи да ни се изяснява как един от обичаните клубове в Англия стигна до разорение и загуби мястото си в елита.

Ultras, Netflix и трейлър на филма за ултрасите на Наполи

Как животът на един ултрас се преобъръща

Пълен трейлър на Ultras - филмът за ултрасите на Наполи

В шест епизода ще разберем и как ръководството се стреми да върне Съдърланд отново сред най-добрите в Англия.

Sunderland 'Til I Die е в Netflix от 1 април

Coffee & Kareem

Комедията ще спаси света - винаги сме го казвали. Добре че и сега ги има комедиите, че да се позабавляваме - точно в момента определено имаме нужда. Тази ще ни покаже докъде може да стигне любовта на едно момче към майка му.

На 12-годишния Карим изобщо не му се нрави идеята, че майка му Ванеса (Тараджи П. Хенсън) има ново гадже. И то не какво да е, а бял полицай на име Джеймс (Ед Хелмс).

Момчето обаче има план, с който да саботира връзката им. Карим се обръща към престъпна организация, която да сплаши Джеймс. Нещата обаче се объркват и момчето и майка му стават мишена.

Coffee & Kareem е в Netflix от 3 април

Tigertail

Докато за шопите по-голямо от Витоша няма, за много хора по света е същото, но вместо Витоша, те си имат една американска мечта. И са готови да оставят всичко, за да я преследват.

Tigertail ще покаже нещо точно такова - как едно тайванско момче оставя сигурната си работа в местната фабрика и момичето, което обича, за да замине за Америка.

Целта е ясна - по-добър живот. След няколко години усилен труд обаче момчето разбира, че мечтата е далеч от него и се е превърнал в бледа сянка на човека, който е бил преди да замине.

Tigertail е в Netflix от 10 април

The Innocence Files

Документалните филми и поредици винаги са ни били на сърце, а и Netflix се грижат за разнообразието в това отношение. 

The Innocence Files ще ни разкаже историите на осем души, които са били обвинени неправомерно. Деветте епизода са разделени на три, всяка от които ни представя доказателствата, свидетелите и самия процес.

Иначе, целта на документалната поредица е да ни покаже (за пореден път), че и американската съдебна система допуска груби грешки.

The Innocence Files е в Netflix от 15 април

Cooked with Cannabis

Храната и канабисът могат да вървят ръка за ръка в чудесен дует, а първият сезон на Cooked with Cannabis е тук именно за да ни го докаже.

Някои от най-добрите шеф готвачи както в САЩ, така и по света, ще ни демонстрират как канабисът може да бъде вплетен умело в кулинарията. И да бъде вкусно, и да бъде весело...

Cooked with Cannabis е в Netflix от 20 април

Extraction

Завършваме с екшън с участието на Тор, простете, Крис Хемсуърт. Тайлър Рейк (Хемсуърт) е наемник, който се впуска в опасна мисия, за да спаси отвлечения син на мафиотски бос.

Това го вкарва в един свят на насилие, оръжия и наркотици. Животът му е заложен на карта и трябва да покаже, че наистина е най-добрият в работата си.

Очакваме динамичен екшън, защото сред продуцентите на Extraction са братята Русо, които направиха чудеса с филмите за Отмъстителите.

Extraction е в Netflix от 24 април

През месец април можем да гледаме и Money Heist (3 април), Earth and Blood (17 април), Rising High (17 април) и After Life (24 април).