Не всеки може да разбере защо група хора всяка седмица отиват на стадиона и пеят песни, за да подкрепят любимия си отбор.

Карим Бензема, Лео Меси и кои са футболистите с най-високи освобождаващи клаузи

Футболистът за милиарди

Кои са играчите с най-високи освобождаващи клаузи

Хората ги наричат ултраси - защото са винаги на стадиона, без значение какво се случва, но и хулигани - заради честите безредици, които предизвикват.

Разбира се, гледали сме няколко филма на подобна тематика, като най-ярко в главите ни е оставанл Green Street Hooligans (2005 г.), който ни потапя в света на феновете на Уест Хем.

Сега обаче Netflix са се заели с нелеката задача да направят същото в Ultras, но са заменири Англия с Италия. А на преден план са ултрасите на Наполи.

Филмът проследява какво се случва със Сандро (Аниело Арена) - лидерът на ултрас групата Апаче, след като му е забранено да посещава каквито и да било мачове.

Действието ще се развива през последните няколко седмици на италианското първенство, когато е най-напечено, защото отборите се борят за по-добро класиране. Именно тогава обаче животът на Сандро ще се преобърне, защото запознанството му с Анджело - младо момче търсещо ментор, ще го промени.

Неймар, Netflix и документалният филм за футболиста

Какво са замислили Неймар и Netflix

Очертава се да бъде интересно

Разбира се, пръст в това ще има и връзката му с жена, но въпросът е дали всичко ново ще го отдалечи от голямата му страст - футболът, или напротив. А в крайна сметка, ни очаква една история за насилие, вяра, любов и търсенето на идентичност.

Ultras е в Netflix от 20 март