Признаваме си, че през 2016 г., когато по кината тръгна "Дедпул", не очаквахме да постигне този успех. Две години по-късно по пътя на логиката дойде и "Дедпул 2"

Какви приходи отчете "Дедпул 2"

Какви приходи отчете "Дедпул 2"

Успя ли да измести "Отмъстителите: Война без край"

Поради пиперливия си език и многото брутални сцени, филмът беше категоризиран като R, което го направи неподходящ за лица под 18 години без придружител. Но понеже Коледа наближава от 20th Century Fox са решили да направят подарък на всички. 

Да, точно така, "Дедпул 2" ще бъде пуснат отново по кината, но във вариант PG-13. Това означава, че най-бруталните сцени ще бъдат премахнати и филмът ще бъде подходящ за деца до 13-годишна възраст. Новото завъртане по кината трябва да започне от 21 декември, като ще бъде за лимитирано време. 

"Алита: Боен ангел" на Джеймс Камерън с нов трейлър

"Алита: Боен ангел" на Джеймс Камерън с нов трейлър

Какво ни очаква

Според The Hollywood Reporter, това обаче налага разместване в графика на 20th Century Fox. На 21 декември трябваше да видим "Алита: Боен ангел" на Джеймс Камерън, но премиерата на филма е изместена за 14 февруари 2019 г

Всичко е точно, но за тогава беше планирана премиерата на "Х-Мен: Тъмния феникс". Да, ама вече не, защото и той вече си има нова дата - 7 юни 2019 г. Информацията обаче все още не е потвърдена официално от студиото.

Първи трейлър на "Х-Мен: Тъмния феникс"

Първи трейлър на "Х-Мен: Тъмния феникс"

Какво да очакваме от филма

Тези размествания може да не се окажат окончателни, защото през 2019 г. се очаква официално да бъде финализирано сливането на Disney и Fox. Това пък ще даде пълните права на Disney върху франчайза на X-Men.