Преди време обърнахме внимание на новия филм, в който ще участва Нина Добрев. Сега отново имаме повод да говорим за актрисата и свързана с нея продукция.

Нина Добрев, Sick Girl и новият филм на актрисата

Новото предизвикателство пред Нина Добрев

Sick Girl ще бъде следващият филм на актрисата

Поводът идва от появата на трейлъра на Lucky Day. Филмът ще ни срещне с Ред (Люк Брейси), който излиза от затвора, след като е излежал присъда за въоръжен грабеж.

Той е голям късметлия, защото навън го очакват съпругата му Клоуи (Нина Добрев) и малката им дъщеря. Ред е твърдо решен да остави криминалните прояви зад гърба си и да се отдаде на семейството си.

Но тук свършва и късметът му, защото в града е пристигнал Люк (Криспин Глоувър) - френски наемен убиец, който иска да отмъсти на Ред за смъртта на брат си. Под прицел обаче попада и Клоуи.

От видяното в трейлъра ни се струва, че в Lucky Day ще има и комедия, и екшън. Зоркото ни око беше изненадано да види Нина Добрев в секс сцена - макар за няколко секунди.

Премиерата на Lucky Day ще бъде на 11 октомври в избрани кина в САЩ, което означава, че вероятността да го видим у нас е доста малка.