В последно време рядко говорим за професионалните ангажименти Нина Добрев. Това е така, защото актрисата определено не се намира в най-заетия си период, a и се снима в по-малки продукции.

Stranger Things, Нина Добрев и как сериалът повлия на актрисата

Какво разстрои Нина Добрев

Един сериал е в основата на всичко

Последно я гледахме в ситкома Fam, който за момента е прекратен от CBS и не е ясно дали ще видим втори сезон. Участва и във филма Lucky Day, за който обаче към момента липсва информация кога ще бъде пуснат по кината в САЩ.

От Deadline разбираме и кой ще бъде следващият филм, в който ще можем да гледаме Нина Добрев. Актрисата ще вземе една от главните роли в комедията Sick Girl.

Този филм ще бъде първият продуциран от Добрев. За режисурата и сценария ще се погрижи Дженифър Крам, която също ще направи дебют в това отношение.

Комедията ще ни срещне с Рен Пепър (Нина Добрев), която осъзнава, че приятелската ѝ групичка започва да се разпада, защото всеки поема по своя път. Така решава да измисли уж невинна лъжа, с която да върне добрите стари времена, но се случва точно обратното.

Нина Добрев, Fam и Marvel - как актрисата е избрала последния си сериал

Може ли Нина Добрев да бъде супергерой на Marvel

Актрисата споделя за последния си сериал и бъдещите проекти

Към момента информацията около сюжета се изчерпва с това. Не се знае кога да очакваме Sick Girl, но пък знаем, че снимките вече са започнали. Компания на Добрев ще правят Уенди Маклендън-Кови, Брендън Майчъл Смит, Стефани Коениг, Хейли Магнъс и други.