Почти сигурни сме, че Marvel съжаляват горчиво за решението си преди години да продадат правата на някои от супергероите си.

Джаред Лето, Morbius the Living Vampire и д-р Майкъл Морбиус - защо актьорът се раздели с брадата си

Защо Джаред Лето остана без брада

Актьоърт се подготвя да изгирае злодея Морбиус

В това число влизат Спайдърмен, Венъм и Морбиус. Първите двама вече получиха самостоятелни филми, а последният е ще има тази чест през 2020 г. Още по-хубавото е, че вече има и първи трейлър.

Доктор Майкъл Морбиус (Джаред Лето) обаче е злодей, но като всички лоши хора и той си има причина да бъде такъв. В неговия случай е рядка и неизлечима болестта на кръвта, за която докторът открива нестандартен лек, правейки опити с прилепи.

Тези опити го излекуват, но го превръщат в кръвожаден вампир с нечовешка сила и способности. Освен че бегло ни въвежда в историята на Морбиус, трейлърът ни загатва и две други неща.

Към края му виждаме как Майкъл Морбиус се разхожда по улицата и на една от стените има графити на Спайдърмен, върху които е написано "убиец". Помним, че в една от сцените след надписите на "Спайдърмен: Далече от дома" целият свят разбра самоличността на Спайди и че е отговорен за смъртта на Мистерио (Джейк Джиленхол).

Вероятността да видим Питър Паркър в "Морбиус" е нищожна, но по-важното е, че филмът няма да игнорира тези за Спайдърмен.

Другото "съкровище", което трейлърът ни дава, е появата на Лешояда (Майкъл Кийтън). Последно го видяхме в "Спайдърмен: Завръщане у дома", когато влезе в затвора, но очевидно е успял да избяга. Побиват ни тръпки от мисълта какво може да сполети Спайди, ако Морбиус и Лешояда се съюзят срещу него.

Премиерата на "Морбиус" е на 31 юли