Мафията вълнува хората открай време. Писани са книги, правени са филми, снимани са сериали. А интересът винаги ще го има, защото по темата винаги има нещо загадъчно. 

"Убивайки Ийв", Сандра О, Джоди Комър и първи тийзър на втория сезон на сериала

Най-красивият наемен убиец се завръща

Получихме премиерна дата, а вече имаме и първи тийзър

Италианската мафия е такъв пример. Гледали сме "Кръстникът", чели сме книгата и интересът ни не се е изчерпал. Ето защо ни се струва интересен и сериалът "Малтезе: Детективът на мафията".

Снимка 408274

Източник: Epic Drama

Действието ще ни върне през 70-те години на миналия век, когато детектив Дарио Малтезе (Ким Роси Стюарт) се завръща в родната Сицилия, но обстоятелствата го въвличат в случай на убийство. 

Снимка 408275

Източник: Epic Drama

Като съвестен човек и детектив, Малтезе се опитва да разплете случая, но разбира, че това е само парче от много по-голям пъзел, който включва мистериозни изчезвания и прикрити убийства. 

Снимка 408273

Източник: Epic Drama

Всичко това ще се окаже свързано с мафията, а честността ще изложи живота му на риск, защото по петите му са наемни убийци. Малтезе ще загуби близки приятели, защото мафията знае къде да удари. Знае и къде боли най-много. 

Peaky Blinders, Стивън Найт и ще има ли сериалът шести сезон

Завръща ли се престъпната банда от Бирмингам

Ще има ли шести сезон на Peaky Blinders и какво се случва с "Табу"

"Малтезе: Детективът на мафията" е от осем епизода, а гаранция за качество е, че сценарият е написан от хората, отговорни за "Гомор". 

Премиерата на "Малтезе: Детективът на мафията" е на 2 март от 22 ч. по Epic Drama