Културните развлечения са супер и ние много ги обичаме. Кино, опера, театър, да не забравяме и мюзикъл. Точно такъв ще можем да видим благодарение на Клуб Бродуей. 

Клуб Бродуей всъщност е организация на студенти от Американския Университет в България. Всяка година те избират една постановка и я представят на сцените на няколко града в страната. И така, вече дванадесет пъти.

Снимка 411890

Източник: Клуб Бродуей

В Клуб Бродуей се включват повече от 40 души, които идват от различни краища на света с една цел - да създадат един необикновен проект, който да бъде представен пред българската публика. Тази година екипът ще бъде от студенти от България, Виетнам, Америка, Холандия, Украйна, Русия, Сърбия и Албания. А постановката, която са избрали, е "Коса".

Мюзикълът ще бъде поставен в пет български града. Всичко започва с четири представления (от 2 до 5 април от 20 ч.) в Благоевград в театър "Д-р Карл Джераси". Следват Кюстендил, в Общински драматичен театър (6 април от 19:30 ч.), и София, в Театър София (8 април от 17 ч. и от 20:30 ч.).

Снимка 411891

Източник: Клуб Бродуей

Последните две спирки на "Коса" са Бургас, в Културен дом на нефтохимика (9 април в  от 19:30 ч.), и Варна, в Държавна опера Варна (11 април от 19 ч.)

Билети могат да се купят в кампуса на Американския университет в България, касите на EasyPay, както и в билетните центрове на театрите.