"Теория за Големия взрив" може и да е вече в историята, но Кейли Куоко не си губи времето в подсмърчане и носталгични въздишки.

Кейли Куоко, The Flight Attendant, рожденият ѝ ден и как го отпразнува

Кейли Куоко и един рожден ден по халат

Когато празникът те свари на работа

Ще видим Куоко в екшън комедията The Man from Toronto (последно преместена за есента на 2021 г.). Ще влезе в главната роля в сериала на HBO Max - The Flight Attendant.

В него актрисата ще изиграе стюардеса, която докато е в Дубай решава да му отпусне края и се напива безпаметно. Проблемът е, че когато се събужда, в стаята ѝ има труп.

И понеже спомените тотално липсват, Каси се стресира от факта, че трябва да се върне в Ню Йорк, където агенти на ФБР искат се срещнат с нея.

Да, определено ще ни очаква голяма доза смях. Снимките на The Flight Attendant трябва да бъдат подновени този месец, като очакванията са да видим сериала още тази есен.

Мишел Гомес

Източник: GettyImages

Мишел Гомес

От CinemaBlend разбираме, че снимките ще бъдат леко усложнени от една голяма промяна в актьорския състав. Беше обявено, че Соноя Мизуно (Maniac) ще изиграе героиня на име Миранда, но това няма да се случи.

Нейното място ще бъде заето от Мишел Гомес (Doctor Who), което ще наложи преснимане на голяма част от сцените. Самият образ обаче също ще претърпи промяна, като Миранда на Гомес ще бъде умна бизнесдама, която има проблеми с гнева.

Кейли Куоко, The Man From Toronto, Кевин Харт, Уди Харелсън и новото попълнение към филма

Секси актрисата, която ще прави компания на Кевин Харт и Уди Харелсън

Всички са доволни от избора на Кейли Куоко

Креативни промени в сюжета пък са предполагаемата причина за смяната на Мизуно с Гомес.