Софи Търнър се завръща на телевизионния екран. Актрисата, чието име научихме покрай ролята на Санса Старк в Game Of Thrones, отново участва в сериал. Survive e продукция на новата платформа Quibi и обещава да е наситен откъм екшън и емоции - все пак всеки епизод е само по 10 минути.

23-годишната Търнър е в ролята на Джейн, която преживява самолетна катастрофа и трябва да оцелява в повече от сурови условия. Единственият друг оживял след катастрофата е Пол (Кори Хоукинс), с когото трябва да се борят със силите на природата, но и със собствените си травми.

Сюжетът не е нещо революционно, още повече че ни напомня скорошния "Планината помежду ни" с Кейт Уинслет и Идрис Елба. По-любопитно е какво има да ни предложи новата платформа.

Quibi е изключително и само предназначена за ползване на мобилен телефон. От скоро пуснатия сайт става ясно, че картината е оптимизирана както за хоризонтално, така и за вертикално гледане. Няма да има епизоди, които надвишават 10 минути, има и опция да гледаме офлайн.

Quibi стартира на 6 април, когато е и премиерата на Survive.