От 20 декември The Witcher е в Netflix и който не го е гледал трябва бързо да поправи тази грешка.

The Witcher, Netflix, Хенри Кавил и ще има ли сериалът и втори сезон

Ще видим ли Хенри Кавил отново като вещер

Netflix ни изненадаха

Казваме, че е грешка, защото въпреки смесените оценки от критиката феновете харесват сериала, а и Хенри Кавил се е постарал наистина много за ролята си на Гералт.

Актьорът гостува в шоуто на Греъм Нортън, което винаги успява да ни разсмее, и разкри, че е полагал доста големи усилия за някои от сцените.

Разбира се, тези, в които се бие с някой или нещо (а те изобилстват), са доста трудни и изискват сериозна подготовка, но не по-малко предизвикателство са се оказали голите сцени.

В тях Кавил е гол до кръста и съблазнява всичко живо. За да изглежда максимално добре, или както казват във фитнеса - "нацепен", актьорът се е дехидратирал в продължение на три дни.

Прибегнал е до този похват, защото при дехидратация кожата става по-тънка, а тялото му по-релефно.

The Witcher, Netflix, Хенри Кавил, критиката и това ли е най-високо оценената оригинална продукция на стрийминг платформата

Как The Witcher раздели критика и фенове

Сериалът на Netflix се оказа ябълката на раздора

Хенри Кавил казва, че след тези три дни е можел да я подушва, дори да се намира в друга стая. Уточнява, че цялото упражнение се прави по схема и реално не приема никаква вода само на третия ден, а на четвъртия заснема сцените.