Последният сезон на Game of Thrones може и да разочарова доста фенове, но добрата новината е, че ще има предистория, която ще се опита да поправи нанесените щети.

С какво се захващат актьорите от Game of Thrones след края на сериала

Какво следва след Game of Thrones

Новите проекти на добре познатите лица

Доста се говори за новия сериал, който все още си няма и официално заглавие. Преди време Джордж Р.Р. Мартин написа в блога си, че ще се казва The Long Night. От HBO обаче побързаха да отрекат. И така, оставаме в неведение, поне засега.

Това, което знаем обаче със сигурност, е, че снимките на предисторията вече са започнали. Според Entertainment Weekly, голяма част от тях ще се случат в Северна Ирландия, където бяха заснети и доста от сцените за Game of Thrones. Дали обаче продукцията ще излезе от пределите на страната все още не е ясно. 

Продуценти на безименния сериал са Джейн Голдман ("Х-Мен: Първа Вълна", 2011 г.), Джордж Р.Р. Мартин и Си Джей Кларксън (Jessica Jones), която и ще режисира.

Новости около предисторията на Game of Thrones

Всичко (което знаем) за предисторията на Game of Thrones

Кой се присъединява към Наоми Уотс

Пред изданието Мартин споделя, че Вестерос няма да е такъв, какъвто го познаваме - няма Кралски чертог, няма Железен трон, защото го няма и дом Таргариен. Според думите му, ще си имаме работа с много по-стар свят, а действието ще се развива около 5000 години преди това в Game of Thrones.

The Long Night, Джордж Р.Р. Мартин и HBO - какво се случва със заглавието на сериала за предисторията на Game of Thrones

Защо HBO се скара на Джордж Р.Р. Мартин

Шшшт!

Всичко това ще ни даде възможност да научим какъв е произходът на белите бродници и как са се зародили познатите ни родове. Очакванията са да видим сериала за предисторията в края на 2020 г., но е по-вероятно това да се случи през пролетта на 2021 г.