Вече е добре известно, че създателите на Game of Thrones се стараят да запазят в тайна не само изхода на последния сезон на сериала, но и всичко останало, свързано с него. 

Натали Дормър знае как свършва Game of Thrones

Натали Дормър знае как свършва Game of Thrones

Актрисата споделя подробности за новия си филм

Част от мерките включват самоунищожаващи се сценарии, за да не може никой да изнесе информация. За щастие на HBO Марк Ръфало не е част от сериала, защото той е добре познат със склонността си да казва неща, които не трябва. 

Издаде ли Марк Ръфало заглавието на последния филм за Отмъстителите

Издаде ли Марк Ръфало заглавието на последния филм за Отмъстителите

Предположенията са наистина добри

Но като оставим шегата на страна ще разберем, че мерките за сигурност са много засилени. На провелия се преди няколко дни Comic Con в Ню Йорк Софи Търнър каза нещо много интересно. Според актрисата, HBO са използвали "убиец на дронове", за да предотвратят всякакви външни намеси на снимачната площадка. 

Снимка 383009

Източник: GettyImages

В интервю за Entertainment Weekly Търнър споделя: "Ако дрон прелети над снимачната площадка, има нещо, което може да го убие, а това е наистина яко. То създава поле около него и дронът просто пада". 

White Walker - уискито за истинските Game of Thrones фенове

White Walker - уискито за истинските Game of Thrones фенове

Неочаквано добра новина

Това ни кара да си мислим, че такива опити вече са правени, което изобщо не ни изненадва, защото сме сигурни, че има фенове на сериала, които нямат грам търпение.

Този "убиец на дронове", за който Софи Търнър говори, представлява електронно устройство, което може да деактивира дрона, докато той лети и да го принуди да се приземи. 

Game of Thrones, Нощния крал и любимите занимания на Владимир Фурдик

Нощния крал идва в София

Владимир Фурдик за Game of Thrones, за любимите си роли и за Питър Динклидж

Според The Los Angeles Times, подобна технология се използва от полицията, но само в случаи на заплаха.