Quibi вече се бори за сърцата и парите на американците, но за момента не представлява конкуренция на големите стрийминг платформи.

Quibi, стартът на стрийминг платформата и как разочарова някои хора

Как Quibi успя да разочарова някои хора

Силен ли беше стартът на новата стрийминг платформа

Въпреки това портфолиото на Quibi от достъпни за гледане сериали не е за подценяване към момента, а и ще продължи да расте. Поредното попълнение е комедията Dummy.

Животът на Коди (Ана Кендрик) изглежда подреден. Тя има работа, в която е наистина добра, има и приятел, когото обича.

Quibi, кратките сериали и какво знаем за новата стрийминг платформа

Стрийминг платформа, която променя играта

Quibi - какво представлява и какво ѝ е различното

Един ден обаче се усъмнява дали той не ѝ изневерява. Опасенията ѝ са напразни, защото няма друга жена в живота му. Е, не и такава от плът и кръв.

Оказва се, че гаджето на Коди има... секс кукла. Несъмнено е малко стресиращо, а става още по-стресиращо, когато се оказва, че тази кукла говори и разсъждава като феминистка.

Сега обаче Коди трябва да разбере дали способностите на куклата не са само в нейната глава, затова решава да тръгне на вълнуващо пътуване с нея.

Звучи забавно, а още по-забавно ни стана, когато разбрахме, че за Dummy създателката му - Коди Хелър, е ползвала вдъхновение от личния си опит.

Уил Смит, Quibi, This Joka и новото stand-up комедийно предаване

Уил Смит ще ни спуква от смях

В ново stand-up комедийно предаване

Пред Meaww тя споделя, че в началото на връзката ѝ с Дан Хармън (създателят на "Рик и Морти"), с когото вече са сгодени, той е имал секс кукла, пише Digital Spy. Това не е давало мира на Хелър и признава, че постоянно е мислела за куклата. Ето така се е родила и идеята за Dummy.

Dummy ще бъде в Quibi по-късно тази година