От няколко години знаем, че Дуейн Джонсън иска да влезе в света на супергероите на DC и да изиграе Black Adam. Е, той не е супергерой, а злодей, но това е още по-хубаво.

Дуейн Джонсън, DC, Black Adam и какъв ще бъде героят му

Дуейн Джонсън става злодей

Нямаме търпенеи да видим Black Adam

По-рано тази година имаше раздвижване около филма и научихме, че Жауме Колет-Сера ("Директен полет", 2014 г.) ще се нагърби със задачата да режисира.

Дуейн Джонсън пък загатна, че в предстоящия филм той и екипът му ще се опитат да превърнат Black Adam от злодей в антигерой и да прилича повече на Венъм.

Вчера, 14 ноември, Скалата реши да ни хвърли във фенски екстаз, като анонсира премиерната дата на Black Adam. Сподели и първия арт постер.

За съжаление ще трябва да почакаме доооста дълго, защото премиерата на филма е насрочена за 21 декември 2021 г.

Дуейн Джонсън, Линдзи Вон, Lindsey Vonn: The Final Season и как актьорът подкрепи спортистката

Как Дуейн Джонсън подкрепи Линдзи Вон

Нямаме търпение да гледаме Lindsey Vonn: The Final Season

Под поста Джонсън написа, че като малък винаги си е мечтал да бъде Супермен. По-късно обаче е разбрал, че това няма как да се случи, защото той е непокорен и бунтарски настроен за разлика от криптонеца.

Дуейн Джонсън, Марк Кър, филмът за него и как Скалата ще стане легенда на UFC

Дуейн Джонсън влиза в обувките на ММА легенда

Скалата ще увековечи трудния живот на Марк Кър

Скалата пише още, че Black Adam му пасва перфектно, защото той също е добър и иска да помага на хората, но не следва нормативи, а го прави по своя си начин. Джонсън отбелязва и факта, че тази роля не прилича на нито една, която е играл до момента, и е много развълнуван.